Category: Yllëzat

Donjeta H. Elshani

Donjeta është e lindur në Prishtinë, më 26 dhjetor 1991. Është juriste dhe aktiviste e të drejtave të grave. Shkruan poezi dhe tregime të shkurta në gegënisht. Kërce veç n’vallen tande Andrro për çdo ditë,E merri qato andrra,Gjujav n’ftyrë te tanëve,E thuj, un’ guxoj me andrru.Merre botën n’sy,Ecë ku s’ka shkelë kush,Lej shenjat e tua,E…

Read more Donjeta H. Elshani